telefon KONTAKT
Fixni: +381 21 63 62 841
Mobilni: +381 63 514 952
E-mail: office@delco.rs
Delco Youtube kanal
Facebook Delco doo
Delco istorijat
senka

DEZINFEKCIJA • DEZINSEKCIJA • DERATIZACIJA

Uz DELCO d.o.o. saznajte više o zaštiti Vašeg objekta i okoline.
Odgovornu i raznovrsnu delatnost preduzeća obavlja školovano, kvalifikovano, stručno i iskusno osoblje. Preduzeće utvrđuje neophodne kompetencije zaposlenih i obezbeđuje obuku i druge mere kojima se zadovoljavaju potrebe korisnika i kupaca.
Jahorina
DERATIZACIJA
Deratizacja
Delco doo Deratizacija je skup mera (mehaničkih, fizičkih, bioloških i hemijskih) koje se sprovode u svrhu smanjenja populacije štetnih glodara (pacova, miševa i mišolikih glodara).

DERATIZACIJA

DEZINSEKCIJA
Dezinsekcija
Delco doo Dezinsekcija je skup različitih mera (mehaničkih, fizičkih, bioloških i hemijskih) koje se preduzimaju sa ciljem smanjenja populacije štetnih insekata na određenom prostoru ili u određenom objektu.

DEZINSEKCIJA

DEZINFEKCIJA
Dezinfekcija
Delco doo Dezinfekcija označava postupke usmerene na uništenje najvećeg broja neželjenih mikroorganizama. U tu svrhu se koriste fizička i hemijska sredstva. Tim se postupkom uništava ostala populacija.

DEZINFEKCIJA

FUMIGACIJA
Fumigacija
Delco doo Fumiganti su hemijske materije koje se pri određenoj tempereturi i pritisku nalaze u gasovitom stanju u koncentracijama koje izazivaju smrtnost štetnih organizama koji su im izloženi (insekti, grinje, glodari).

FUMIGACIJA

SUZBIJANJE KOROVA
SUZBIJANJE KOROVA
Delco doo Predstavlja meru totalnog uništavanja vegetacije, prisutne na neželjenom mestu iz poljoprivrednih, zdravstvenih, tehničkih, estetskih i drugih razloga.

SUZBIJANJE KOROVA

SUZBIJANJE KOMARACA
Suzbijanje komaraca
Delco doo Redovni postupci suzbijanja komaraca uz sistematično praćenje njihovog životnog ciklusa i pojave u poslednje vreme dobijaju sve veći značaj.

SUZBIJANJE KOMARACA

SUZBIJANJE KRPELJA
Suzbijanje krpelja
Delco doo Krpelji su artropode poznati kao vektori mnoštva zoonotskih oboljenja. Parazitiraju tokom hranjenja na sisarima, pticama i gmizavcima.

SUZBIJANJE KRPELJA

Jahorina
senka
  DELCO DOO
  Reljkovićeva 28 
  21000 Novi Sad 
  Srbija 

  Telefon: +381 21 63 62 841 
  Mobtel: +381 63 514 952
All rights reserved © 2015 DELCO d.o.o., Novi Sad

Dizajn i izrada, Studio Digital , Novi Sad