telefon KONTAKT
Fixni: +381 21 63 62 841
Mobilni: +381 63 514 952
E-mail: office@delco.rs
Delco Youtube kanal
Facebook Delco doo
senka

DEZINFEKCIJA • DEZINSEKCIJA • DERATIZACIJA

Uz DELCO d.o.o. saznajte više o zaštiti Vašeg objekta i okoline.
Odgovornu i raznovrsnu delatnost preduzeća obavlja školovano, kvalifikovano, stručno i iskusno osoblje. Preduzeće utvrđuje neophodne kompetencije zaposlenih i obezbeđuje obuku i druge mere kojima se zadovoljavaju potrebe korisnika i kupaca.
Jahorina
UV LAMPE
Zamke za insekte sa visokim naponom

Cri-Cri serija je najpoznatija i najprodavanija iz programa MO-EL iz razloga što omogućuje kombinovanje fleksibilnosti, vrhunskog učinka, ekonomičnosti i potpune sigurnosti rada. Lampe emituju UV-A zrake koji nisu škodljivi po zdravlje ljudi. Ova serija je namenjena za upotrebu u profesionalnom prostoru. Sa donje strane imaju tacnu koja se izvlači i na koju padaju sprženi insekti. Telo uređaja je izrađeno od visokokvalitetnog plastičnog polimera koji štiti električne komponente od prašine i vlage, a obezbeđuje i optimalno hlađenje. Svi modeli su izradeni od samogasećih, anti UV-A i termootpornih materijala kako bi se obezbedila maksimalna zaštita u slučaju kratkog spoja, zadržao kvalitet materijala i pouzdan rada pri visokim temperaturama. Rešetka pod visokim naponom je napravljena od pocinkovanog čelika i ima sposobnost samočišćenja. Spoljna rešetka je napravljena od emajliranog ili galvanizovanog čelika kako bi se obezbedila zaštita od UV zraka. Klasa zaštite ovih uređaja IPX4 (zaštita od prskanja), a kod modela 304 i 309 IPX3 (takođe zaštita od prskanja). Kvalifikacija: CE sertifikat.

Zamke za insekte sa samolepljivim papirom

Serija je razvijena prvenstveno za prostor gde je potrebno ispuniti najviše higijenske mere HACCP standarda. Prema direktivama DL 155/97 - CE 93/43 i 96/3 HACCP standarda koje se odnoste na sanitarne mere zaštite u prehrambenoj industriji, potrebno je obezbediti stalan i efikasan program zaštite od insekata, muva i parazita. Uređaji upotrebljavaju nelomljive UV-A lampe koje privlače insekte, a ne škode zdravlju ljudi. Privučeni insekti se lepe na lepljivu traku. Za ove klopke za insekte nije potrebna dezinfikacija. Kvalifikacija: CE sertifikat.

Zamke za insekte sa samolepljivim papirom zadovoljavaju HACCP zahteve. Ugrađena UV lampa u zamci privlači insekte koji se lepe i zadržavaju na lepljivoj traci.

Lepljivi papir zamke je pogodan za korišćenje:
 • u zdravstvenim ustanovama,
 • prehrambenoj industriji (mesare, klanice...),
 • u skladištima, hangarima,
 • u svim drugim oblastima gde se moraju poštovati HACCP standardi i ne mogu se koristiti hemijski insekticidi.
Delco

DELCO d.o.o.
Delco

Jahorina
senka
  DELCO DOO
  Reljkovićeva 28 
  21000 Novi Sad 
  Srbija 

  Telefon: +381 21 63 62 841 
  Mobtel: +381 63 514 952
All rights reserved © 2015 DELCO d.o.o., Novi Sad

Dizajn i izrada, Studio Digital , Novi Sad