telefon KONTAKT
Fixni: +381 21 63 62 841
Mobilni: +381 63 514 952
E-mail: office@delco.rs
Delco Youtube kanal
Facebook Delco doo
senka

DEZINFEKCIJA • DEZINSEKCIJA • DERATIZACIJA

Uz DELCO d.o.o. saznajte više o zaštiti Vašeg objekta i okoline.
Odgovornu i raznovrsnu delatnost preduzeća obavlja školovano, kvalifikovano, stručno i iskusno osoblje. Preduzeće utvrđuje neophodne kompetencije zaposlenih i obezbeđuje obuku i druge mere kojima se zadovoljavaju potrebe korisnika i kupaca.
Jahorina
KUTIJE ZA IZLAGANJE MAMAKA
Savremena deratizacija je usmerena u pravcu sinteze hemijskih sredstava koja se primenjuju na ekološki propisan način. Time je izbegnuta mogućnost nepoželjnih trovanja, rasipanja preparata i kontaminacije sredine, što je glavni nedostatak ručne primene različitih formi rodenticida.
Problem aplikacije rodenticida u zemljama EU rešen je upotrebom odgovarajućih kutija u koje se smešta preparat.

Kutije za izlaganje mamaka upotrebljavaju se za deratizaciju i preporučuju se od strane Svetske zdravstvene organizacije. Namenjene su za višekratno izlaganje preparata i obezbeđuju mesto za izlaganje istih u naredne 2-3 godine.

Na bočnim stranama kutije nalaze se otvori čiji prečnik omogoćava nesmetan ulazak i i izlazak glodara. Nakon smeštaja rodenticida, deratizacionog lepila ili mišolovke, kutija se izlaže na mestima kretanja glodara.

Kontrola izloženog preparata i dodavanje novih količina, po potrebi se obavlja svakih mesec dana.
Kutije za izlaganje mamaka najveću primenu imaju u prehrambenoj industriji, proizvodnim pogonima, turističko-ugostiteljskim objektima, zdravstvenim i obrazovnim ustanovama, domaćinstvima i sl.

Naš partner u Evropskoj uniji je Mađarska kompanija koja se dugo godina bavi proizvodnjom kutija za izlaganje mamaka u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i time zadovoljavaju zahteve velikog broja korisnika.


Delco

DELCO d.o.o.
Delco

Jahorina
senka
  DELCO DOO
  Reljkovićeva 28 
  21000 Novi Sad 
  Srbija 

  Telefon: +381 21 63 62 841 
  Mobtel: +381 63 514 952
All rights reserved © 2015 DELCO d.o.o., Novi Sad

Dizajn i izrada, Studio Digital , Novi Sad