telefon KONTAKT
Fixni: +381 21 63 62 841
Mobilni: +381 63 514 952
E-mail: office@delco.rs
Delco Youtube kanal
Facebook Delco doo
senka

DEZINFEKCIJA • DEZINSEKCIJA • DERATIZACIJA

Uz DELCO d.o.o. saznajte više o zaštiti Vašeg objekta i okoline.
Odgovornu i raznovrsnu delatnost preduzeća obavlja školovano, kvalifikovano, stručno i iskusno osoblje. Preduzeće utvrđuje neophodne kompetencije zaposlenih i obezbeđuje obuku i druge mere kojima se zadovoljavaju potrebe korisnika i kupaca.
Jahorina
SUZBIJANJE KOROVA
Predstavlja meru totalnog uništavanja vegetacije, prisutne na neželjenom mestu iz poljoprivrednih, zdravstvenih, tehničkih, estetskih i drugih razloga.

Te mere mogu biti fizičko-mehaničke (obradom, košenjem i sl.), ali je ipak u primeni najviše zastupljena primena neselektivnih folijarnih i zemljišnih herbicida, koji omogućuju efikasniju i dugotrajniju kontrolu korovske vegetacije.

Suzbijanje korova svoju primenu u komunalnoj higijeni nalazi:

 • na svim javnim zelenim površinama
 • u krugovima industrijskih pogona

Herbicidi su hemijska sredstva za suzbijanje korova. U komunalnoj higijeni se najčešće koriste totalni herbicidi ili popularni totali.

"Uništavanje ambrozije trebalo bi da počne svake godine već krajem maja ili početkom juna, kada je biljku veličine 20 cm najbolje počupati. Kasnije tokom vegetacije, a neposredno pre otvaranja cvetova, otprilike do polovine ili do kraja jula biljke se mogu pokositi. Najvažnije je da se to učini pre sazrevanja cvetova, dakle pre otpuštanja polena."

DELCO d.o.o.
Delco

Jahorina
senka
  DELCO DOO
  Reljkovićeva 28 
  21000 Novi Sad 
  Srbija 

  Telefon: +381 21 63 62 841 
  Mobtel: +381 63 514 952
All rights reserved © 2015 DELCO d.o.o., Novi Sad

Dizajn i izrada, Studio Digital , Novi Sad